Välkommen till

He- Li Urverkstad!

Hos oss kan du reparera allt från stora golvur till små damur. Vi har över 30 år i branschen och är båda utbildade i yrket. Här kan Du byta batteri på din klocka och köpa ett nytt klockarmband. Behöver träet i vägguret frächas upp, säljer vi en möbelpolish som är miljövänlig och passar till gamla fodral. Vi har även lite väckarklockor i vårt sortiment. Det finns också begagnade reparerade väggur till försäljning.

 

Välkommen in!

Helén sitter vid urmakarbänken och lagar ett armbandsur

Öppettider: 

Mån-ons 10.00-18.00
Torsdag             Stängt
Fredag               Stängt

 

 Välkommen in!
önskar
Helén och Liselott

Med anledning av Covid-19 och reducerad arbetsstyrka har vi beslutat att vi kommer att ha stängt torsdagar och fredagar fram till vi stänger för semester i juli. Detta gör vi för er och vår säkerhet samt att vi ska hinna med alla reparationer i tid.

Under våra öppettider håller vi oss till folkhälsomyndighetens föreskrifter. Vi har satt upp skydd vid disken, vi använder plasthandskar vid varje batteribyte, torkar disken, knapparna på kortterminalen och handtag med ytsprit och tvättar händerna efter varje kund. Allt detta gör vi för att ni ska känna er lite tryggare när ni besöker vår verkstad.

Med vänliga hälsningar
Helén och Liselott